Bemutatkozás

A Zericom Gastro 2010-ben indult vállalkozás, szakmai múltunkra alapozva biztosak vagyunk abban, hogy megfogja találni nálunk az Ön számára szükséges terméket a legkedvezőbb áron. Cégünk a vendéglátásban eddig eltöltött évek alapján már nem nevezhető fiatalnak, ezt megannyi elégedett partner és referencia bizonyítja. A termékpaletta összeállításánál törekedtünk arra, hogy a legszerényebb vendéglátó egységektől a legmagasabb színvonalú szállodák és éttermek igényeinek is meg tudjunk felelni. Minden ajánlatunk több gyár és forgalmazó termékéből áll össze, mert tudjuk, hogy Vevőinknek a kedvezőbb ár-minőség arány a legfontosabb és ezt egyetlen gyár vagy importőr sem képes egyedül nyújtani.

Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek minden jelenlegi gasztronómiai előírásnak, és amelyek magas igénybevétel mellett is kiszolgálják a vendéglátók minőségi elvárásait. Folyamatosan bővülő választékkal, fejlesztéssel, akciókkal kívánjuk szolgáltatásunkat még vonzóbbá tenni partnereink számára. Bízunk benne, hogy megtalálják nálunk a legjobb megoldást. 

Új  szolgáltatásaink:

Tőlünk vásárolt berendezéseit igény szerint beszereljük, beüzemeljük! Karbantartási szerződés keretében az élettartamát is meghosszabbítjuk!

Referenciák

Campus konyha - Debrecen

Húsbolt - Fegyvernek

Scroll to Top