A borszekrény feltalálója,
VILÁGVEZETŐ 1976 ÓTa

Több mint 40 éves tapasztalattal és
szakértelemmel az EuroCave a borhűtő szekrény
„specialista”.

Group 309

Bor bár megoldások

Az „wine by the glass” technológia a borfelszolgálás kulcsfontosságú részévé vált, akár az étel- és borpárosítás megkönnyítése, akár az új borok felfedezésének lehetővé tétele érdekében.

Az EuroCave Professional kimondottan profik számára tervezett és fejlesztett három olyan készülékcsaládot a bor pohárral történő felszolgálására, amelyek lehetővé teszik a fehér és vörösbor megfelelő tálalási hőmérsékletre hűtését és a nyitott palackok tartósítását. A bort élelmiszer-minőségű nitrogénnel tartósító boradagolóink ​​8 nyitott palack tárolását teszik lehetővé akár három hétig is.

A Wine Bar és a Tête à Tête készülékeink, amelyek az exkluzív vákuumzár technológiának köszönhetően őrzik a nyitott palackokat, 2-8 palack tárolását teszik lehetővé akár 10 napig.
A szabadon álló, süllyesztett, moduláris és modern kialakítású pohár adagolóink ​​lehetővé teszik a legjobb palackok kihelyezését és borforgalmának növelését. Emellett borfelszolgáló szekrényt is választhat.

Group 311

Vin au Verre 8.0

a hatékony és jól menedzselt pohárszolgáltatásért

A Vin au Verre 8.0 dizájnt, hőmérsékleti teljesítményt, a felszolgált bor mennyiségének szabályozását, 8 nyitott palack tárolását és az elért eladások megjelenítését kínálja. Mindez az egyedi érintőképernyőnek köszönhetően egyszerűen kezelhető.

Kapacitás: 8 nyitott palack és 6-8 tartalék palack mérettől függően. Rekeszenként 2 Magnum tárolására van lehetőség.

A bor megfelelő tálalási hőmérsékletre hozása:
2 egymástól függetlenül beállítható hőmérsékletű rekesz (6-15°C és 9-18°C) fehér- és vörösborhoz.

8 nyitott palack tartósítása: 3 hét, nitrogénnel

Szervizvezérlés: csaponként 3 fokozat, amely egymástól függetlenül állítható. A képernyő valós időben mutatja az egyes palackokban maradt térfogatot.

Egyedülálló érintőképernyő az összes kezelési feladathoz: beállítások, oktatóanyagok és statisztikák.

A palackok kevesebb mint 10 másodperc alatt lecserélhetőek.

8 csap egyidejű automatikus tisztítása.

Modern kialakítás: felfüggesztett palackok, rekeszek és csapok világítása.

wine bar 8.0 BOR vitrin

Vákuum-rendszer, 8 palack és 6 extra palack kapacitással

A „wine by glass” technológia lehetővé teszi a nyitott palackok tárolását anélkül, hogy a borok érzékszervi minősége romlana.

A 2 különálló rekesszel, melyek hőmérséklete egymástól függetlenül állítható 6-18°C között, a Wine Bar 8.0 forradalmasította a bor pohárral történő felszolgálását!

Ideális fogyasztási hőmérsékleten tárolja palackjait (8 palack használatra kész és 6 tartalék palack), és letisztult, modern vonalainak köszönhetően a borkészletet megfelelően mutatja be.

A „wine by glass” technológiával a minőségi bor megvásárlása, valamint a borfelszolgálás és -javaslat hagyományának tiszteletben tartása érdekében a WINE BAR 8.0-ban elhelyezett minden palack megtartható, így a vevő asztalánál a palackból tálalhatja fel a bort.

Vákuumrendszerének köszönhetően bora felnyitás után akár 10 napig is védett az oxidáció veszélyétől.

Group 312
Group 313

WINE BAR 2.0

Vákuum-rendszer, 2 palack kapacitása

A WINE BAR 8.0-val összhangban, az EuroCave Professzionális piacra dobja az új WINE BAR 2.0-t asztali borhűtő – borbár, egy kompaktabb, könnyebb és praktikusabb megoldást, amely tökéletesen illeszkedik pohárban kínált boraihoz.

A 2 független rekesszel és 8 °C-ra és/vagy 16 °C-ra előre beállított hőmérséklettel a WINE BAR 2.0 ideális kóstolási hőmérsékleten tartja palackjait (2 palack), és letisztult, modern dizájnjának köszönhetően pohárban szervírozva tudja bemutatni a borválasztékot.

Üveges borunk (fogyóeszközök nélkül) megőrzi a felbontott palackokat anélkül, hogy az érzékszervi minőségük megváltozna! Az EuroCave Professional által szabadalmaztatott ACTIV PROTECT vákuumrendszernek köszönhetően bora a felnyitás után 10 napig védett az oxidáció kockázatától.

Az ACTIV PROTECT rendszer hatékonyságát a Burgundi Bor- és Szőlő Egyetem tudományosan bizonyítja.

Bővíteni tudja pohárból bemutatott borkínálatát, ha több WINE BAR 2.0-t kombinál egymás mellett… 2/4/6 palackot kínálva.

A pohárral való szervírozással a minőségi bor beszerzése, valamint a borfelszolgálás és -javaslat hagyományának tiszteletben tartása érdekében a Wine Bar 8.0-ban elhelyezett minden palack megtartható, így a vevő asztalánál a palackból tálalhatja fel a bort.

TÊTE À TÊTE

A BOR és pezsgő MEGFELELŐ HŐMÉRSÉKLETRE Hűtése ÉS A NYITOTT PALACKOK TÁROLÁSA.

„Wine by the glass” rendszer: a legjobb választás finom borok felszolgálására és nyitott palackok tárolására, kizárólag az EuroCave-nél, vákuumzárral, „Full Glass” ajtóval.

Hozzon létre egy boros minibárt szállodai szobáihoz. Még a legigényesebb borrajongóknak is örömet okoz.

Tête à Tête 12 palack kapacitású borhűtő szekrény, amely pezsgő tárolását is lehetővé teszi tökéletes felszolgálási hőmérsékleten, így a design és a teljesítmény legjobbjait ötvözi.
A 2 rugalmas vákuumfejjel felszerelt, innovatív poháradagoló géppel 2 nyitott palack tárolását is lehetővé teszi, akár 10 napig megvédve azokat az oxidációtól.

A hőmérséklet beállítása egyszerű, az előlapon található, tapintható vezérlőpanelnek köszönhetően, amelyen háttérvilágítású gombok találhatók.

Group 315

Borszekrények, vitrinek

Az EuroCave Professional borhűtő szekrények átfogó választékát kínálja szakembereknek: a szállodaipar, borozók, vendéglátók, sommelierek és borkereskedők részére.

Az EuroCave Franciaországban 2 vagy több hőmérsékleti fokozattal rendelkező boros szekrényeket, egyhőmérsékletű borérlelő szekrényeket és bor tárolására vagy felszolgálására szolgáló vitrineket gyárt.

A professzionális boros szekrények különböző méretei 17, 40, 100, 150 és több mint 200 palack tárolását teszik lehetővé. Polcokkal vannak felszerelve a bor tárolására, kategorizálására vagy bemutatására. A választható tömör vagy üvegajtónak köszönhetően bora jól védett és látható. Szabadon álló, süllyesztett, munkalap alá vagy oszlopba beépíthető, vagy egyedi gyártású egységbe épített szekrények bortárolóba vagy étkezőbe is beépíthetők borlapja népszerűsítésére.

Group 316

Series 4000 BORSZEKRÉNY

1 és osztott hőmérsékletű

Nagy érlelő borhűtő szekrény, 146-230 palackig, fekete színű, tömör ajtóval is.

4000-es sorozat az esztétikát a teljesítménnyel ötvözi. Ez a megoldás minden olyan szakember számára, aki kiváló minőségű, megfizethető áron, Franciaországban gyártott szekrényt keres.

Nagy érlelő boros szekrény, 146-230 palackig, fekete színű, tömör ajtóval is.

A 4000-es sorozat az esztétikát a teljesítménnyel ötvözi. Ez a megoldás minden olyan szakember számára, aki kiváló minőségű, megfizethető áron, Franciaországban gyártott szekrényt keres.
Széles, 6°C és 18°C ​​közötti hőmérséklet-tartományával ez az 1 hőmérsékletű (vagy egyhőmérsékletű) szekrény tökéletes tárolást biztosít borai számára. Vörös- vagy fehérborainak tálalószekrénye is lehet.

A tömör ajtós változatban borai teljes mértékben védettek lesznek a külső fény által kibocsátott UV sugaraktól.

Ez a modell belső világításával bemutatja a palackok választékát. Az opcionális borospalack-azonosító táblák segítségével gyorsan megtalálhatja őket. 20 db-os tábla-készlettel, fehér markerrel (törölhető tinta) kapható. A „Kiegészítők” kategóriában is elérhető.

A 4000-es termékcsalád a legjobb ár-érték arány az EuroCave Professional márkától.

Funkció: érlelés vagy szervírozás
Hőmérsékletek száma: 1 hőmérséklet
Mellszín: Nero
Ajtótípus: tömör, fekete keret. Rozsdamentes acél fogantyú.

A palackok bemutatásának, hozzáférhetőségének és tárolásának megkönnyítése érdekében a 4000-es termékcsaládot egyetlen polcos modellel kínáljuk, amely fix vagy csúszó helyzetben is használható, és polconként akár 77 palack bor is elfér a választott konfigurációtól függően.

A kollekció több méretben és technikai funkciókkal is elérhető.

Series 5000 Compact BORSZEKRÉNY

1 és osztott hőmérsékletű

A szekrény 5° – 20°C közötti hőmérsékleti tartományával optimális körülmények között tárolja borát. Átalakítható vörös- vagy fehérboros borkiszolgáló szekrénnyé.

Az EuroCave Professional Series 5000 Compact borhűtő szekrény termékcsaládjának ezt a modelljét úgy tervezték, hogy megfeleljen a kis terek követelményeinek. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér a legszűkebb helyeken is.

Beosztás: érlelés vagy szervírozás
Hőmérsékletek száma: Egy vagy osztott hőmérséklet
Méret: Kis modell
Szekrénytest színe: Nero
Ajtó típusa: Üveg, fekete keret

A tárolás és a palackokhoz való hozzáférés megkönnyítése érdekében ez a szekrény 4 csúszópolccal, „Main du Sommelier” palacktartókkal van felszerelve. Ezzel a berendezéssel 38 palack tárolására képes.

A kollekció több méretben és technikai funkciókkal is elérhető.

Group 317
Group 318

Series 5000 Compact BORSZEKRÉNY

1 és osztott hőmérsékletű

Érlelő vagy Tálaló boros szekrény, Nero színű, fekete keretes ajtó.

A szekrény 5° – 20°C közötti hőmérsékleti tartományával optimális körülmények között tárolja borát, vagy átalakítható vörös- vagy fehérboros borkiszolgáló szekrénnyé.

Az EuroCave Professional Series 5000 Compact borhűtő szekrény termékcsaládjának ezt a modelljét úgy tervezték, hogy megfeleljen a kis terek követelményeinek. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér a legszűkebb helyeken is.

Beosztás: érlelés vagy szervírozás
Hőmérsékletek száma: Egy és osztott hőmérséklet
Méret: nagy modell
Szekrénytest színe: Nero
Ajtó típusa: Üveg, fekete keret

A tárolás és a palackokhoz való hozzáférés megkönnyítése érdekében ez a szekrény 14 csúszópolccal, “Main du Sommelier” palacktartókkal van felszerelve. Ezzel a berendezéssel 118 palack tárolására képes.

A kollekció több méretben és technikai funkciókkal is elérhető.

Series 6000 BORSZEKRÉNY

1, 2 és osztott hőmérsékletű

A Serie 6000 a borhűtő szekrények legújabb generációja. Egyesíti a csúcstechnológiát, az okos tervezést és a környezet tiszteletét. 5 és 20°C közötti hőmérsékleti tartomány tartományának vagy ez az egyhőmérsékletű szekrény optimális körülmények között tárolja borát. Átalakítható vörös-boros bortárolóvá.

Az Eurocave Professional Series 6000 termékcsaládjának ez a modellje egy olyan tervezési és teljesítményű termék, amely minden szakember követelményeinek megfelel.

Beosztás: érlelés vagy szervírozás
Hőmérsékletek száma: Egy, kettő és osztott hőmérséklet
Méret: Kis modell
Szekrénytest színe: Nero
Ajtó típusa: Tömör ajtó

Rendeléskor igény szerint optimalizálhatja a tárolást aszerint, hogy a polcokat tároláshoz és bemutatáshoz fogja rendezni.

Több borosszekrény kombinálásával pontosan szabályozhatja a teljes borlap tálalási hőmérsékletét. Egymás mellett elhelyezve a szekrényei a borokat is megmutatják. Fedezze fel ajtók, világítás és polcok választékát, hogy stílusosabbá tegye szekrényeit!

A kollekció több méretben és technikai funkciókkal is elérhető.

Group 319
Group 320

Series 6000 BORSZEKRÉNY

1, 2 és osztott hőmérsékletű

A Serie 6000 a legújabb borhűtő szekrény generációnk. Egyesíti a csúcstechnológiát, az okos tervezést és a környezet tiszteletét. 5 és 20°C közötti hőmérsékleti tartomány tartományának vagy ez az egyhőmérsékletű szekrény optimális körülmények között tárolja borát. Átalakítható vörös-boros bortálalóvá.

A Serie 6000 a legújabb borosszekrény-generációnk. Egyesíti a csúcstechnológiát, az okos tervezést és a környezet tiszteletét. 5 és 20°C közötti hőmérsékleti tartomány tartományának vagy ez az egyhőmérsékletű szekrény optimális körülmények között tárolja borát. Átalakítható vörös-boros bortálalóvá.

Az Eurocave Professional Series 6000 termékcsaládjának ez a modellje egy olyan tervezési és teljesítményű termék, amely minden szakember követelményeinek megfelel.

Beosztás: érlelés vagy szervírozás
Hőmérsékletek száma: Egy, kettő és osztott hőmérséklet
Szekrénytest színe: Nero
Ajtó típusa: Tömör ajtó

Igényei szerint rendezheti és optimalizálhatja a tároló polcokat, a bor bemutatásához és szervírozását szolgáló elrendezést.

Több borosszekrény kombinálásával pontosan szabályozhatja a teljes borlap tálalási hőmérsékletét. Egymás mellett elhelyezve a szekrényei a borokat is megmutatják.

Fedezze fel ajtók, világítás és polcok választékát, hogy stílusosabbá tegye szekrényeit!

A kollekció több méretben és technikai funkciókkal is elérhető.

Showcave Borvitrin, Series 9000

Érlelő vagy Felszolgáló borvitrin, Black Piano színű (fekete edzett üveg), teliüveg ajtó

A ShowCave nem csupán egy borhűtő vitrin, hanem önmagában is dekorációs elem. Akár önmagában, akár több modullal kombinálva, egyedi hangulatot teremt, miközben kiemeli a legfinomabb palackokat. 6° – 20°C hőmérséklet-beállítási tartományával a ShowCave 9180V ideális bor tárolására, vagy boradagoló vitrinré alakítható. Ez a modell az EuroCave Professional 9000-es sorozatából származik: a ShowCave a vitrinnek arculatot adott, innovatív és határozottan modern, ügyesen ötvözi a fejlett technológiát és a merész dizájnt.

Beosztás: érlelés vagy szolgáltatás
Hőmérsékletek száma: Egyetlen hőmérséklet
Méret: Nagy modell – 2 ajtós
A szekrénytest színe: Black Piano (fényes fekete
átlátszatlan üveg)
Ajtó típusa: Teljes üveg

Moduláris tárolójának köszönhetően testreszabhatja az elrendezést a tárolási igényeinek megfelelően. A Main du Sommelier palack támogatja a borválaszték teljes kihasználását. Maximális kapacitása 180 palack, ha a palackokat laposan tárolják.

A kollekció több méretben és technikai funkciókkal is elérhető.

Group 321
Group 166

Tervezéstől
a kivitelezésig

A Gasztrokonyha segít Önnek megtervezni és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb készülékeket egyedi borkínálatához.

bortárolás magas színvonalon
az otthonában is

Több mint 40 éves tapasztalattal és
szakértelemmel az EuroCave a borszekrény
„specialista”.

Group 309

Borszekrények
és borvitrinek
otthon

Az EuroCave a borszekrényei számára műszaki szakértelmet garantál az optimális bortároláshoz szükséges öt paraméter tekintetében: a bor fénytől való védelme, állandó hőmérséklet a bor érlelésénél, állandó friss levegő utánpótlás, a bor tartósítása a stabil páratartalom révén, és a vibráció kiküszöbölése. Így nem meglepő, hogy az EuroCave szakértelmét a bor pohárban való felszolgálására és a szivarok tartósítására is kamatoztatta…

Group 324

WINE ART​

2 kibontott üveg tökéletesen megőrizve és ideális tálalási hőmérsékleten.

Ez a fekete-ezüst borművészeti modell lehetővé teszi két nyitott palack tárolását ideális tálalási hőmérsékleten. Ez az exkluzív rendszer két különálló rekeszt kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy 2 üveg vörös és/vagy fehérbort a megfelelő tálalási hőmérsékletre melegítsen.

Az innovatív vákuumrendszernek köszönhetően bora felnyitás után legfeljebb 10 napig védett az oxidáció veszélyétől.

Pure-kollekció

Bortálaló szekrények

Borhűtő szekrény több hőmérsékletű – 74-92 palack – Fekete szín – Teljes üvegajtó (keret nélküli)

A kifejezetten többfunkciósra tervezett Pure-kollekció olyan környezetet kínál, amelyben borai teljes potenciálját kihasználhatják.

Több hőmérsékletű változatában a Pure kollekció lehetővé teszi, hogy borát a megfelelő hőmérsékletre hozza az optimális szervírozási feltételekhez.

Konfigurálja a szekrény belső elrendezését
Az Access csomag 1 tárolópolcot és 1 csúszópolcot tartalmaz. Ebben a csomagban 92 palack* tárolható.

A prémium csomag 5 csúszópolcot tartalmaz. Ebben a csomagban 74 palack* tárolható.
*Hagyományos bordeaux-i palackok

Lehetőség van további polcok elhelyezésére.

EuroCave exkluzivitás – A “Main du sommelier” polc

A csúszópolcok akár 12 palack tárolására is alkalmasak a polcra erősített “Main du sommelier” palacktartóknak köszönhetően. Az EuroCave által kifejlesztett “Main du Sommelier” egy két anyagból álló héj, amely megvédi borát a maradék rezgésektől, és biztonságosan tartja a palackokat. Levehető és moduláris, így minden típusú palack tárolható.

A Pure-kollekció más méretben és más típusú ajtókkal is elérhető.

Group 326
Group 327

Pure-kollekció

Bortálaló szekrények

Borhűtő szekrény 1 hőmérséklet – 182-215 palack – Fekete szín – Teljes üvegajtó (keret nélküli)

A kifejezetten többfunkciósra tervezett Pure kollekció olyan környezetet kínál, amelyben borai teljes potenciálját kihasználhatják.

Egyhőmérsékletű változatában a Pure kollekció lehetővé teszi, hogy bora optimális körülmények között érlelődjön, a bor tárolásához elengedhetetlen 5 kritérium szerint.

Konfigurálja a szekrény belső elrendezését

Az Access csomag 3 tárolópolcot és 3 csúszópolcot tartalmaz. Ebben a csomagban 215 palack* tárolható.
A prémium csomag 14 csúszópolcot tartalmaz. Ebben a csomagban 182 palack* tárolható.
*Hagyományos bordeaux-i palackok

Lehetőség van további polcok elhelyezésére.

EuroCave exkluzivitás – A “Main du sommelier” polc
A csúszópolcok akár 12 palack tárolására is alkalmasak a polcra erősített “Main du sommelier” palacktartóknak köszönhetően. Az EuroCave által kifejlesztett “Main du Sommelier” egy két anyagból álló tartó burok, amely megvédi borát a maradék rezgésektől, és biztonságosan tartja a palackokat. Levehető és moduláris, így minden típusú palack tárolható.

A Pure-kollekció más méretben és más típusú ajtókkal is elérhető.

Compact-kollekció

Borérlelő szekrények

Boros szekrény – Egyhőmérsékletű – 38-47 palack – Fekete szín – Teljes üvegajtó (keret nélküli)

Compact kollekció süllyesztett borhűtő szekrényei tökéletesen illeszkednek a konyhába, mivel méreteiket konyhatervezők határozták meg. A szabadon álló változat felülkerekedik a helyszűkön, és tökéletesen illeszkedik a nappaliba vagy a raktárba.

Az egyhőmérsékletű változatban a Compact kollekció ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a természetes pince, és egyenletes hőmérsékletet garantál az egész szekrényben.

Konfigurálja a szekrény belső elrendezését
Az Access csomag 1 tárolópolcot és 1 csúszópolcot tartalmaz. Ebben a csomagban 47 palack* tárolható.

A prémium csomag 4 csúszópolcot tartalmaz. Ebben a csomagban 38 palack* tárolható.
*Hagyományos bordeaux-i palackok

Lehetőség van további polcok elhelyezésére.

EuroCave exkluzivitás – A “Main du sommelier” polc
A csúszópolcokon akár 8 palack is elfér a polcra erősített “Main du sommelier” palacktartóknak köszönhetően. Az EuroCave által kifejlesztett “Main du Sommelier” egy két anyagból álló tartó burok, amely megvédi borát a maradék rezgésektől, és biztonságosan tartja a palackokat. Levehető és moduláris, így minden típusú palack tárolható.

A Compact-kollekció más méretben és más típusú ajtókkal is elérhető.

Group 328 2
Group 329

Compact-kollekció

Bortálaló szekrények

Többhőmérsékletű boros szekrény – 118-164 palack – Fekete szín – Teljes üvegajtó (keret nélküli)

A Compact kollekció süllyesztett borosszekrényei tökéletesen illeszkednek a konyhába, mivel méreteiket konyhatervezők határozták meg. A szabadon álló változat felülkerekedik a helyszűkön, és tökéletesen illeszkedik a nappaliba vagy a raktárba.

A többhőmérsékletű változatban a Compact kollekció 5 – 22°C közötti hőmérsékletének köszönhetően ideális tálalási hőmérsékleten tárolja a pezsgőt, vörös-, rozé- és fehérbort.

Konfigurálja a szekrény belső elrendezését
A prémium csomag 14 csúszópolcot tartalmaz. Ebben a csomagban 118 palack* tárolható.
*Hagyományos bordeaux-i palackok

Lehetőség van további polcok elhelyezésére.

EuroCave exkluzivitás – A “Main du sommelier” polc

A csúszópolcokon akár 8 palack is elfér a polcra erősített “Main du sommelier” palacktartóknak köszönhetően. Az EuroCave által kifejlesztett “Main du Sommelier” egy két anyagból álló tároló burok, amely megvédi borát a maradék rezgésektől, és biztonságosan tartja a palackokat. Levehető és moduláris, így minden típusú palack tárolható.

A Compact-kollekció más méretben és más típusú ajtókkal is elérhető.

Szivar-humidorok

1000 szivar tárolására

Az EuroCave, amely 1976 óta a borfelszolgálási, -tartósítási, -kiállítási és -tárolási megoldások világvezetője, jelentős szakértelmére támaszkodott a szivarhumidor megalkotásában.

Tervezőink műszaki szakértelmét és know-how-ját, valamint a praktikus, de esztétikus termékek létrehozására irányuló fáradhatatlan eltökéltségünket kihasználva az EuroCave szivarhumidorok egyedülálló szivartároló és tartósító megoldást kínálnak a szivar szerelmeseinek.

Az EuroCave szivarszekrényben található páratartalom biztosítja, hogy ez tökéletes környezet szivarjai minden tulajdonságának megőrzéséhez.

Group 330

Kapcsolat

A Gasztrokonyha segít Önnek megtervezni és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb készülékeket egyedi borkínálatához.

Scroll to Top