A kép(ek) csupán illusztráció(k)

EuroCave csúsztatható polc main du sommelier ACMS2W – világos fa front, 12 palack, 6000-res szériához

A 6000-es sorozat „Main du Sommelier „, a luxus, hogy meggondolja magát
Ez a prémium kategóriás polc alapfelszereltségként jár a Revelation sorozat EuroCave szekrényeihez, és opcionális extraként rendelhető a Pure sorozat szekrényeihez. A tolópolcok megkönnyítik a palackokhoz való egyéni hozzáférést, és lehetővé teszik 12 palack egy sorban történő elhelyezését. Ez a világos tölgyfából készült prémium modell az új generációs belső elrendezés előnyeit kínálja, a fokozott ergonómia és felhasználóbarátság érdekében. Az epoxi bevonatú acélból készült polccímkék tetszőleges helyen elhelyezhetők a polcon, így könnyedén rögzítheti borai nevét. A radírozható fehér filctoll nem tartozék. Az egyes tolópolcokra szerelt puha zárású eszközök csendes kezelést tesznek lehetővé, és biztosítják, hogy a polcok simán visszacsúsznak a szekrénybe.EuroCave előnye: A polc elülső része lehetővé teszi, hogy a 2 moduláris palacktartónak köszönhetően a borszekrényt az Ön kívánságai szerint rendezhesse.

Szeretné kibontani a címkéket? Válassza a palackok vízszintes bemutatását a címkék oldalán. Inkább optimalizálni szeretné a polc kapacitását? Rendezze a palackokat fejjel lefelé, a 2 palacktartó eltávolításával és a 6 „Main du sommelier” átrendezésével. Önön múlik!

FONTOS TUDNIVALÓK

 • A Main du Sommelier
 • Ez a polcmodell 12 prémium kategóriás Main du Sommelier modellt tartalmaz, átdolgozott esztétikai kivitelben és a palack elhelyezése tekintetében felhasználóbarátabb kialakítással.
 • A sommelier-kkel való együttműködés során jött az ötlet, hogy kifejlesszük ezt a szabadalmaztatott palacktartót.
 • Így logikusnak tűnt, hogy ezt az innovatív terméket róluk nevezzük el.
 • A main du sommelier gondosan tartja az összes értékes palackot azáltal, hogy a palackot tartó merev szerkezetet egy rugalmas anyaggal kombinálja, amely alkalmazkodik a palack alakjához és védi azt a rezgéstől.
 • Ez a védőszerkezet finoman csúszik a polc irányvonalai mentén, hogy alkalmazkodjon az egyes palackok alakjához.

TÁROLÁSI TANÁCS
Tárolási és megőrzési tanácsok…

Tudta? Minden bor ugyanolyan hőmérsékleten érik, akár a föld alatt, akár elektromos borszekrényben.

 • Az EuroCave érlelőszekrények reprodukálják a borok hatékony érleléséhez szükséges összes kritériumot, így kisebb méretben reprodukálják a természetes pincében található ideális tárolási körülményeket. 5 kritérium elengedhetetlen ahhoz, hogy egy bor elérje teljes potenciálját:
 • Állandó hőmérséklet – A borok optimális érleléséhez a külső hőmérséklettől függetlenül stabil, 10°C – 14°C közötti hőmérsékletre van szükség.
 • Megfelelő páratartalom – Lényeges a megfelelő páratartalom fenntartása, 50 és 80% között. Az ideális páratartalom 50-80%. 50% alatt a parafa kiszáradhat, és a bor kiszivároghat. 80% fölött a palackokon kondenzáció keletkezhet, és a címkék leválhatnak. Ha a levegő nem eléggé szellőzik, még penész is kialakulhat.
  Ideális szellőzés – elengedhetetlen a megfelelő légkeringés biztosítása, különben penész és baktériumok alakulhatnak ki.
 • Maximális fényvédelem – Az optimális érlelés érdekében a bort minden fényforrástól védeni kell: csak a sötétség akadályozza meg a tanninok oxidáció általi romlását. Az UV-sugarakat tartalmazó közvetlen napfény helyrehozhatatlan károkat okoz a borban. A közvetett fény szintén káros. Hosszú távon lebontja a bor szerkezetét és felhígítja azt.
 • Rezgések hiánya – Ahhoz, hogy a bor optimális körülmények között érlelődjön, a bort védeni kell a rezgésektől, amelyek lebontják a bor egyes kémiai vegyületeinek molekuláit.

6 hónap alkatrész garancia!

EuroCave csúsztatható polc main du sommelier ACMS2W – világos fa front, 12 palack, 6000-res szériához

Az értékre kattintva, több hasonló paraméterű terméket tud megtekinteni.

Szélesség (mm)

Mélység (mm)

Magasság (mm)

Maximum kapacitás / palack

12

Polc típusa

Csúsztatható

Polc anyaga

Fekete epoxi bevonatú acél

Polc front

Bükk

A beüzemeléssel, szervizzel és garanciával kapcsolatos információk ITT érhetők el.

72.940 Ft + ÁFA

Kiegészítő termékek

Ehhez a termékhez nincs beállítva kiegészítő termék.

A jelenlegi instabil euró árfolyam miatt a weboldalunkon megjelenő árak minden esetben tájékoztató jellegűek!
Kérjük vegye figyelembe, hogy weboldalunkon ajánlatkérés leadása lehetséges.
Az árajánlatkérésekre minden esetben rövid határidővel, aktualizált árakkal válaszolunk. 

Scroll to Top
Information 1

Tisztelt látogatóink!

A jelenlegi instabil euró árfolyam miatt a weboldalunkon megjelenő árak minden esetben tájékoztató jellegűek!

Az árajánlatkérésekre minden esetben rövid határidővel, aktualizált árakkal válaszolunk.