Bonna

Katalógusok

1983-ban Kar Porselen-t egy aprócska törökországi fazekasműhelyben alapították, nagyobb álmokkal, hogy új dolgokat próbáljon ki, innovatív termékeket hozzon létre sikeres technikákkal, és más perspektívát teremtsen a kerámia háztartási termékek hagyományos megértésében. Míg a hagyományos kerek tányérok uralták a piacot, addig Törökország első négyzet alakú tányérjaival a figyelem középpontjába helyezte a Kar Porselen manufaktúrát. Az apró műhely napról napra folyamatosan nőtt.

Ez az innovációs és kivitelezési örökség formálta a Bonna Premium Porcelain-t, és a „Bonna” márka 2014-ben született, hogy néhány év alatt Törökország egyik legsikeresebb HoReCa márkájává váljon. Bonna, akit arra késztettek, hogy különbséget tegyen a piaci igények pontos megoldásaival, elsőként adta ki az élettartamú csorbulási-garancia táblákat Törökországban.


A porcelán alapanyagába kevert alumínium-oxid, ami hihetetlen szilárdságot okoz, és a gyártási technológia biztosítja majdnem minden termékre a csorbulási és máz garanciát, akár egy életen át. A gyártás során 7 különböző fázisban is ellenőrzik a minőséget. Bonna termékek tartósak termikus hőmérséklet változásnak, ezért mikrózhatók, mosogatógépben mosogathatóak. Kialakításuknak köszönhetően rakásozhatóak.

Más márkáink

A GYÁRTÓTÓL SZÁRMAZÓ TERMÉKEK

Scroll to Top