Forcar

A Forcar 1994-ben alakult a Fimar cég egyik alvállalataként, amelynek célja az volt, hogy az eredeti termékválasztékot professzionális asztali berendezésekkel bővítsék ki. Amint a cég megalakult, neki is láttak a gyártásnak az új gyártóüzemben, ahol ételszállító kocsikat, kiszolgáló szekrényeket és egyéb árucikkeket kezdtek el készíteni szállodáknak és hentes boltoknak.


A pozitív visszajelzésekre és a növekvő keresletre való tekintettel a vállalat évről évre bővíti termelését, így egyre nagyobb kínálattal rendelkeznek ételszállító kocsikból és az újabb árucikkekből is. Ezek az eszközök minden szálloda, konyha, hentes, pizzéria és kórház igényét képesek kielégíteni.


A Forcar figyelemreméltó növekedésének és sikerének köszönhetően tíz év alatt elérte azt a szintet, hogy az olasz és a külföldi piacon is jelen lévő és elismert vállalat legyen, ezért úgy döntöttek, hogy hűtőszekrények gyártásával is el kezdenek foglalkozni.
A hűtőszekrények, hűtőpultok és hűtőasztalok termelése 2004-ben indult, mely eszközöket kiváló minőségben, rendkívül versenyképes áron kezdték el forgalmazni. Az új termékek azonnali sikert arattak, és köszönhetően a gyors kiszállításuknak is, teljes mértékben kielégítették az ügyfelek igényeit.


Ahhoz, hogy jobban megfeleljen az egyre növekvő igényeknek, a Forcar kibővítette munkaállományát és termelési létesítményeit is.

Más márkáink

A GYÁRTÓTÓL SZÁRMAZÓ TERMÉKEK

  • 274,000.00 Ft + ÁFA
  • 60,000.00 Ft + ÁFA
  • 238,000.00 Ft + ÁFA
  • 385,000.00 Ft + ÁFA
Scroll to Top