Maxima

A Maxima egy holland cég, amely több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális konyhai berendezések ellátási és karbantartási területén. Képesek olyan megoldásokat nyújtani, ahol a minőségi berendezések minden szükséges követelménynek megfelelnek, mind higiéniai, mind biztonsági szempontból.


A vállalat központi raktárában minden termékükből tartanak raktáron is és a világ bármelyik pontjára gyorsan tudnak szállítani, főleg hajóval, ami az egyik legnagyobb sikertényezőjük. Fontos küldetésüknek tartják, hogy a piacon ők forgalmazzák a legtöbb konyhai berendezést és a legjobb felhasználói élményt nyújthassák ügyfeleiknek.


Folyamatosan fejlesztenek és javítják a termékeik minőségét, emellett a szolgáltatásaik szintjét rendszeresen emelik. Ezen kívül termékeik azért is vonzóak az ügyfelek számára, mert egyszerű őket használni és nagyon kedvező áruk van. Minden Maxima termék igen magas színvonalú és megfelel az európai előírásoknak. Szervizeléssel is foglalkoznak, ahol szakembereik mindig megfelelően járnak el.

Más márkáink

A GYÁRTÓTÓL SZÁRMAZÓ TERMÉKEK

  • 212,000.00 Ft + ÁFA
Scroll to Top