PizzaGroup

A PizzaGroup 1973-ban alakult. Az ipari szektorban levő speciális gépek konstrukcióival és kezdeti tervezési folyamatokkal foglalkozik. Később a világpiacon a vendéglátás felé közeledett és pizza gépeket kezdett gyártani. A cég a piacon dinamikus és innovatív vezető szolgáltató, fejlesztési és gyártási berendezésekben megbízható és a változó piaci igényekhez mindig alkalmazkodik.


A kiskereskedelmi partnerek hálózatán keresztül, széleskörűen elterjedt Európában. Európán kívüli, fejlesztés alatt álló piacokon is jelen vannak, úgy mint: Észak-Amerikában, Ausztráliában, Japánban, Észak- és Dél-Afrikában és a Közel-Keleten.


A minőség garantált, köszönhetően a termelési folyamatban zajló tervezésnek és belső irányításnak. A raktáraikban a felhasznált anyagokat folyamatosan ellenőrzik. Kiváló szolgáltatásukat a gyors gyártási és hatékony elosztási rendszerüknek köszönhetik. Sikerüket bizonyítja a vevői elégedettség és a kiskereskedők bizalma, illetve egyre ambíciózusabbak és további nagy sikereket kívánnak elérni a piacon.

Más márkáink

A GYÁRTÓTÓL SZÁRMAZÓ TERMÉKEK

  • 104,806.65 Ft + ÁFA
Scroll to Top