ALPFRIGO

Az Alpfrigo egy szlovén magáncég, amely professzionális hűtési termékeket gyárt, forgalmaz és fejleszt. Főleg élelmiszerfeldolgozó üzemeknek, pékségeknek és vendéglátóipari egységeknek szállítanak. A cég 2001-ben kezdte meg működését egy csapat tapasztalt szakemberrel, akiknek mélyreható műszaki és marketing ismeretei voltak a hűtőipari gépekkel kapcsolatban.

A folyamatos innováció és fejlesztés, figyelembe véve a vásárlói visszajelzéseket és a konkrét piaci követelményeket, az Alpfrigo alapvető értékei. A cég termékeit több mint 20 országba exportálja, az EU-ban pedig uralja a piacot. Az Alpfrigo egyedi üzletpolitikája, hogy hosszútávú partnerszerződés alakuljon ki az ügyfelek és a cég között és bevonják őket a további fejlesztésekbe és bővítsék a termékskálát. Mindezek mellett teljeskörű szervizszolgáltatást vállalnak az értékesítés előtt, alatt és után is.

Kiemelt feladatnak tartják a termelés hatékonyságát és a minőség szinten tartását és fejlesztését. Minden gyártási és minőségellenőrzési szakaszt a telephelyükön ellenőriznek. Minden termék bevizsgált és ellenőrzött a szállítás előtt.

Más márkáink

A GYÁRTÓTÓL SZÁRMAZÓ TERMÉKEK

Scroll to Top