Eka

1978 óta a Tecnoeka főzőeszközöket gyárt. A tevékenység első éveiben a társaság a hazai piacra mutatott (főzőlapok, beépített sütők, szabadon álló tűzhelyek), az “EKA” márkanév olasz nyelvű rövidítése “készülékeket és lakberendezési tárgyak “.A ’90 -es évek elején a Lora család vezetésével a Tecnoeka a professzionális főzésre szolgáló sütők építésére összpontosít, és azóta az erőteljes növekedés és az iparosodás időszakát élvezi, kiváló eredményekkel, amelyek vezetnek , most referencia cégnek lenni a professzionális sütők gyártásában.


Az EKA sütők – híven az olasz tradíciókhoz – egyszerre nyújtanak páratlan műszaki színvonalat és lenyűgöző megjelenést. Ipari sütőik minden tekintetben megfelelnek napjaink elvárásainak, akár egy cukrászdába, étterembe vagy éppen egy grillbárba szánják őket. A gazdag funkcionalitás gondoskodik róla, hogy tökéletes ételekkel örvendeztethesse meg vendégeit.


A kifejezetten ipari sütők gyártására specializálódott Technoeka termékei az Ön vállalkozását is új szintre léptetik. Közel 40 évnyi szaktudás és fejlesztés rejlik minden egyes modelljük mögött, ami nemcsak az innovatív technikai megoldásokban, de a rendkívüli tartósságban is visszatükröződik. Akár egy családi kifőzdébe, akár egy nagyobb, belvárosi étterembe keres megbízható elektromos sütőt, biztos lehet benne, hogy ezek a termékek meghálálják a bizalmat. Kínálatunkban a gyártó számos sütője megtalálható, így mind méretben, mind funkciókban könnyen rátalálhat az ideális darabra.


Vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlatért, válassza az EKA tartós és megbízható sütőit!

Más márkáink

A GYÁRTÓTÓL SZÁRMAZÓ TERMÉKEK

Scroll to Top